BV ’t Zeepaleis werd opgericht op 9 december 1992 door zaakvoerder Chris De Greve en echtgenote Viv Bosgaerd. Chris was oorspronkelijk werknemer bij de RTT en had als bijverdienste een job bij een visgroothandel op de vismarkt te Brussel. Hier heeft hij eerst reeds heel wat jaren ervaring opgedaan in fileren, kwaliteit en versheid van verse vis . Na nog de nodige opleidingen en stage in het bereiden van warme en koude gerechten was de tijd rijp om een viswinkel-traiteurzaak te openen in Ternat aan de Assesteenweg 127. Chris liet zij creativiteit los op de koude buffetten , terwijl Viv zich toelegde op de warme bereidingen en de administratie.

In de loop der jaren breidden onze activiteiten zich uit naar levering aan bedrijven , waardoor wij ook ervaring hebben in het verzorgen van recepties(pensioenvieringen, eindejaarrecepties…)met bediening en levering van koude dagschotels en broodjes voor bedrijven.

In 2013 beslisten wij om enkel nog te werken op bestelling, teneinde steeds een optimale versheid, kwaliteit en service naar onze particuliere en zelfstandige klanten te garanderen. Wij verhuisden  op 13 augustus naar Kokerijstraat 39 te Meldert.